Calitatea este lege! Convinge-te!

Practici bune pentru proiecte mai bune!

salto-youth

Pentru tinerii interesați să se implice în proiecte europene, să călătorească în străinătate prin intermediul diferitelor training-uri și cursuri le recomandăm platforma: www.salto-youth.com (detalii despre această platformă într-un articol viitor).

Acum, însă, vrem să vă oferim o sugestie pentru a avea proiecte mai bune!

Suntem siguri că cel puțin unul dintre voi, cei care citiți acest articol, se gândește să-și facă propriul proiect, dar parcă lipsește ceva. Să fie oare inspirația? Dacă cauți un pic de inspirație, baza de date de bune practici de pe Salto, poate fi ceea ce ai nevoie. Această bază de date este plină de exemple de proiecte de succes în cadrul programului Tineret în Acțiune. Poți căuta în funcție de temă, tipul proiectului, locația acestuia sau după alte criterii.

De ce să folosești această bază de date? Pentru că:

SALTO_youth

  • poți citi despre impactul de Tineret de succes în proiecte de acțiune: a se vedea exemple de proiecte Tineret în Acțiune și să învețe despre ce fel de rezultate concrete care au fost realizate.
  • poți căuta în conformitate cu propriile criterii: faceți clic pe butonul de căutare pentru a găsi proiecte de bune practici în funcție de tema, tipul, locația și cuvinte cheie.
  • poți parcurge baza de date completă: faceți clic pe butonul Browse pentru a vedea lista completă de proiecte bune în prezent în baza de date.

Mult succes în realizarea proiectelor !

0 comentarii

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>